BLACK BULL NEXT LEVEL

BLACK BULL Next Level - för dig som vill ta nästa steg i din träning!

 

En tilläggstjänst för dig som mest kör "egen träning" och vill ha ett träningsupplägg att följa. Denna tilläggstjänst är för dig som vill ha struktur i din egna träning men inte vill spendera hela dagen i gymmet. Detta upplägg passar de flesta av oss. Kvaliteten på träningen är mycket viktigare än volymen. Du kommer till gymmet, tränar och är klar inom 60-90 minuter (kan ta lite mer tid om du bestämmer dig för att umgås med dina vänner efteråt). Upplägget täcker allt du behöver för att utvecklas som atlet eller om du bara gillar att träna och vill ha ett roligt program att följa.

Även tillgång till en gemensam Facebookgrupp där alla som kör samma träningsupplägg hos oss kan skriva till varandra, ställa frågor, pusha och pepp varandra. 

Kostnad: Endast 200kr/månad.

Passens uppbyggnad:

1. Uppvärmning: All round uppvärmning som gör dig redo för ditt träningspass.

2. Träning: Huvuddel av träning med ett specifikt fokus.

3. Accessory work: Det kan vara områden som vi ofta saknar eller som ofta får ganska mycket stress.

4. Cool down/mobility: Komma ner i varv eller rörlighetsflöde för att maximera din återhämtning och för att känna dig fantastisk efter ditt pass.

(man behöver ABSOLUT INTE känna att man behöver köra alla pass! Man kan välja att köra 3 pass i veckan till exempel men då kör man ju samma dagar för att få en röd tråd. Till exempel måndagar är Snatch då kör jag måndagspasset varje vecka osv..)

Är du intresserad av att testa? Klicka på knappen här nedan för att gå vidare.

Kontakta oss

info@blackbullff.se
Allmänna villkor

Hitta till oss

Ydrevägen 15 A
573 35 Tranås