Stark mamma

Träning på en avslappnad, social och säker nivå som passar alla oavsett träningsbakgrund. 
Mamma Träning, en möjlighet att komma igång efter graviditet och förlossning. Träningen kommer att fokusera på att stärka kroppen inifrån och ut på ett säkert och effektivt sätt.

Vi kommer att fokusera på att hitta de inre magmusklerna, lära oss att aktivera och träna bäckenbotten samt att stärka upp de delar av kroppen som försvagas under en graviditet. Vi kommer också att fokusera på att stärka upp delar av kroppen för att orka amma/bära/ta hand om ett litet barn. Utmaningarna och intensiteten i träningen kommer att öka allt eftersom kroppen blir starkare. Man får också chans till att testa på Funktionell Träning på ett lugnt och säkert sätt men ändå kunna gå ifrån passet svettig och fylld med härliga endorfiner!

Det blir avslappnat, socialt och på en nivå som passar alla oavsett träningsbakgrund. Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av träning eftersom allt går att anpassas efter varje individs enskilda förutsättningar.

Förutom träningen så ger kursen en ökad förståelse för vad kroppen gått igenom och vad som händer med kroppen under och efter en graviditet.

Bebisar är hjärtligt välkomna på passen. Man kan ta med en filt, barnvagnsinsats eller ett babyskydd till barnet, och blir ens bebis hungrig eller gnällig får man helt enkelt ta en paus eller träna med bebis i famnen. Musiken kommer att vara lägre eftersom passen hålls dagtid när det är lite lugnare i gymmet. Kursen fungerar lika bra för gravida.

Jag som kommer att hålla i dessa pass är själv tvåbarnsmamma. Jag är Certifierad kost och träningskonsult, Diplomerad idrottsmassör och har även gått bland annat utbildningarna MammaMage-tränare och CrossFit Level 1. Jag äger och driver gymmet, Black Bull Functional Fitness tillsammans med min man.

Vill du veta mer om kursen och när nästa kursstart är. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

info@blackbullff.se
Allmänna villkor

Hitta till oss

Ydrevägen 15 A
573 35 Tranås